"Begeleide" vakantie voor mensen met een verstandelijke beperking in Frankrijk.

vakantie voor mensen met een verstandelijke

In de Vogezen, verstopt aan de rand van het dorp Tollaincourt ligt onze gerenoveerde Ferme, Vue des Vosges. Met respect en behoud van authentieke details en toch enkele moderne aanpassingen een (H)eerlijke plek voor een tussentijdse overnachting of voor een heerlijke vakantie op slechts 6 km van de Autoroute du Soleil. Wij, Brigitte en Arjen Post   (ervaringsdeskundigen op gebied van omgaan met en begeleiden van verstandelijke beperkte mensen ) verhuren hier vanaf mei 2019 geen kamers maar een beleving.

Hoe? In onze Tente D'Hotes!

vakantie voor mensen met een verstandelijke beperking in Frankrijk

Door onze eigen ervaringen met onze verstandelijk beperkte dochter betreffende vakantie wensen en de mogelijkheden daarin, willen wij graag voor de doelgroep verstandelijk beperkte mensen een vakantie alternatief aanbieden dat wellicht voor meerdere verstandelijk beperkte mensen en hun ouders/begeleiders (financieel) beter haalbaar is in vergelijk met bestaande aanbieders. Onze beleving met het op vakantie gaan met onze dochter zijn erg wisselend, van aangenaam positief tot bedroevend negatief en soms kwetsend zodat je zelf (ook) geen fijne vakantie hebt.

Gezellig op vakantie in de Vogezen

Bij ons kan er zeker na overleg veel, zoals bijvoorbeeld : de begeleiding van uw dochter/zoon een dag uit handen geven, veilig aan mensen met kennis van zaken, die uw dochter/zoon niet een dag aan haar/zijn lot over laten, nee die uw dochter of zoon een heerlijke vakantie dag bieden naar de wensen van u en/of dochter/zoon.Dus kunt u met een gerust hart zelf/samen een dag genieten van......elkaar bijvoorbeeld, vakantie ook voor u dus!! Of dat een van ons een dag met u mee gaat ter begeleiding van uw dochter/zoon zodat u zelf wat meer mogelijkheden heeft om iets te ondernemen zonder dat u het (gehele) heft uit handen geeft , wat ook heel moeilijk kan zijn.

Kortom mogelijkheden die uniek zijn!!,  maar bij ons in goed overleg heel gewoon.
Mocht u twijfelen of denken van eehhhhh tja...., mail of bel ons en ervaar dat wij daden bij onze woorden voegen.