Belevenissen op "Vue des Vosges"

Tollaincourt 1 December 2019

Ook hier is de Winter in volle gang, prachtige koude dagen met heerlijke zon momenten maar ook ijzige nachten waarbij de elektrische dekens geen overbodige luxe zijn, nee zelfs voor ons, een  2e levens behoefte. We zijn vorige maand ook in Nederland geweest en onze lieve ouders bezocht die toch ook maar om moeten gaan met onze ideeën en uitvoering ervan, maar gelukkig gaat alles goed met een ieder. In Frankrijk en ook Tollaincourt zijn de eerste kerst sferen vaag proefbaar en enigszins zichtbaar, Sinterklaas leeft hier veel minder maar de Vogezen is de enige streek in Frankrijk die er wel bepaalde aandacht aan schenkt.

Onder tussen zijn we druk bezig in de Tente D'Hotes enkele verbeteringen aan te brengen en aankomende week mogen we onze aanwinst verwelkomen die een prachtige plek in de franse- tuin krijgt en waar  volgend seizoen ook gasten in mogen overnachten met veel privacy, eigen keukentje, 2- 2 persoons bedden, zithoek, koelkastje, kachel kortom weelderige luxe te huur bij Vue des Vosges voor maximaal 4 personen.

Ze heet " Fantaisie", is geboren in 1969 en is naar een ontwerp van de gebroeders George-Jaques uit Lyon. Op en Top een Franse dame in onze Franse tuin tja : Wie wil Dat nou niet?????? Ze heeft nog wat cosmetische aanpassingen nodig maar dan is ze gereed voor onze gasten en het interieur???? prachtig dat is alleen al een bezoek waard en eenmaal beleefd dan wil je zeker meer en langer, we houden u op de hoogte van de vorderingen maar er kan/mag geboekt worden voor volgend seizoen!! 

Alvast aan een ieder: Fijne feestdagen en een kamp(h)eerlijk 2020 gewenst !!!!!!