Handige klus handen te huur voor veel binnen en buiten werkzaamheden.

Arjen Post, 57jaar, wonende in Tollaincourt (Vogezen) biedt bij aan om in en om uw woning klussen te klaren waarvoor u zelf wellicht geen tijd, zin, of mogelijkheden heeft. In overleg met u is er geen project wat niet aangepakt/afgemaakt wordt door mij, misschien niet door mij persoonlijk,maar zeker altijd onder mijn toezicht regel ik dan voor u dat de betreffende klus door derden wordt geklaard tot volle tevredenheid. Ik heb een bouwtechnisch achtergrond en opleiding dus kennis is voldoende aanwezig in theoretische en praktische zin.

klusbedrijf in de vogezen

Ook het onderhoud, aanpassing en/of verandering in uw tuin is bij mij in zeer goede handen, met ook een groene achter grond is geen klus mij te gek, en mocht ik het niet kunnen klaren dan zorg ik er voor dat ik derden inschakel om een positief eind resultaat te behalen.

Ook voor regulier onderhoud aan uw woning/tuin ben ik altijd beschikbaar. Woning reiniging voor verhuur en of  kleine reparaties bent u bij mij/ons ook aan het juiste adres, ikzelf doe reparaties en mijn vrouw, Brigitte, doet de reiniging met haar jaren lange ervaring. Sleutelbeheer in verband met verhuur is na overleg ook mogelijk.

Mocht u interesse hebben in Handige handen, bel/mail me/ons we reageren zo snel mogelijk.( altijd binnen 24 uur).Tijdens vakanties ben ik beperkt inzetbaar in verband met onze werkzaamheden in de Tente D Hotes.