Over onze Tente D'Hotes "Vue des Vosges"

Vue des Vosges is vanaf 1 Mei 2019  tot en met 30 oktober geopend voor onze gasten.

Wij, Brigitte en Arjen Post hebben in de afgelopen tijd onze Ferme gerenoveerd en gereed gemaakt zowel van binnen als van buiten voor het ontvangen van gasten wat wij op een eigenwijze een invulling geven doordat wij een "soort" Chambre D'Hotes runnen maar dan Anders. Hoe? In onze Tente D'Hotes!!

Wij verhuren geen kamers, maar een Beleving: Wij hebben in de voormalige schuur een ware indoor-camping belevenis gecreëerd. Hier kan u met uw familie verblijven in vooraf opgestelde tenten. Zo kunt u van de Route du Soleil zo een tent induiken met heerlijk slaap comfort om tot rust te komen. Dit alles onder ons schuur dak.

Wij bieden meerdere mogelijkheden aan:


In de gerenoveerde schuur:
  • Familie tent : Een van de twee ruime drie persoons-tenten , bent u met meer mensen dan lossen we dat op door bijplaatsen bed buiten de tent of in een andere tent
  • De twee persoons-tent : Een van de twee ruime 2-persoons tenten
 
In de fraaie tuin:
  •  De Blokhut: De blokhut in onze achtertuin geschikt voor 2 personen, er kan eventueel een slaapplaats bij geplaatst worden tegen een vergoeding
  • Een staan plaats : Een plek voor uw eigen caravan, camper of tent in de ruime Franse tuin.Gezien de beperkt ruimte/mogelijkheden adviseren wij u tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.Tevens bieden wij u de mogelijkheid om het ontbijt en s'avonds ( van 17.00 tot 19.00u) mee te eten met onze Pot tegen een vergoeding.

Wij nodigen u graag uit om onze Ferme te beleven, ontspannen in de voor/achter tuin met een goed boek of een leuk gesprek, lekker een drankje en/of hapje, de kinderen die zich vermaken met sport en spel in de tuin (omheind) of afkoelen in het plons bad met de Vogezen op de achtergrond. Kortom genieten van rust,ruimte,natuur en toch niet afgelegen en zo weer op pad naar uw vakantie adres of naar huis.

Uw huisdier is van harte welkom na overleg.

De directe omgeving biedt u tevens de mogelijkheid voor meer ont/in spanning zoals de kuuroorden Bourbonne les Bains en Contrexéville op nog geen 20 km en Lac de Morimond voor een zwempartij of een heerlijke wandeling ,op ongeveer 6 km alwaar u tevens kunt pauzeren en genieten van diverse spijzen en dranken in het naast gelegen restaurant Lac de Morimond.